Common fixed-point theorems and c-distance in ordered cone metric spaces - Rahimi, H.; Soleimani Rad, G. (Український математичний журнал, 2013)
We present a generalization of several fixed and common fixed point theorems on c -distance in ordered cone metric spaces. In this way, we improve and generalize various results existing in the literature. Наведено узагальнення деяких теорем про нерухому точку та спільну нерухому точку для с-відстані в упорядкованих конічних метричних просторах. Таким чином, покращено та узагальнено різноманітні результати, що наведені в літературі.