Наилучшие билинейные приближения классов функций многих переменных - Романюк, А.С.; Романюк, В.С. (Український математичний журнал, 2013)
Отримано оцінки зверху для величин найкращих білінійних наближень у просторах Лебега періодичних функцій багатьох змінних, що належать до класів типу Бєсова. Показано, що в окремих випадках ці оцінки є точними за порядком. Upper estimates are obtained for the values of best bilinear approximations in the Lebesque spaces of periodic functions of several variables from the Besov-type classes. It is shown that, in special cases, these estimates are order exact.