Про групові C*-алгебри напівпрямого добутку комутативної та скінченної груп - Самойленко, Ю.С.; Ющенко, К.Ю. (Український математичний журнал, 2005)
За допомогою зображень загального положення та їх властивостей наведено опис групових C*-алгебр для напівпрямих добутків ℤd × Gf, де Gf — скінченна група, в термінах алгебр неперервних матриць-функцій, визначених на деякому компакті з крайовими умовами. Наведено приклади групових C*-алгебр афінних груп Кокстера. By using representations of general position and their properties, we give the description of group C*-algebras for semidirect products Zd × Gf, where Gf is a finite group, in terms of algebras of continuous matrix-functions defined on some compact set with boundary conditions. We present examples of the C*-algebras of affine Coxeter groups.