Условные ожидания на компактных квантовых группах и квантовые двойные классы смежности - Калюжный, А.А.; Подколзин, Г.Б.; Чаповский, Ю.А. (Український математичний журнал, 2005)
Доведено, що умовне сподівання на компактній квантовій групі, що задовольняє певні умови, можна розкласти в композицію двох умовних сподівань, перше з яких пов'язане з квантовими подвійними класами суміжності, а друге зберігає коодиницю. We prove that a conditional expectation on a compact quantum group that satisfies certain conditions can be decomposed into a composition of two conditional expectations one of which is associated with quantum double cosets and the other preserves the counit.