Точковий спектр сингулярно збурених самоспряжених операторів - Константинов, А.Ю. (Український математичний журнал, 2005)
Вивчається обернена спектральна задача для точкового спектра сингулярно збурених само-спряжених операторів. We study the inverse spectral problem for the point spectrum of singularly perturbed self-adjoint operators.