Эллиптические операторы в уточненной шкале функциональных пространств - Михайлец, В.А.; Мурач, А.А. (Український математичний журнал, 2005)
Вивчається теорія еліптичних граничних задач в уточненій двосторонній шкалі просторів Хер-мандера Hs,φ де s ∈ R, φ — повільно змінний на +∞ функціональний параметр. У випадку просторів Соболєва Hs функція φ(|ξ|)≡1. Встановлено фредгольмовість розглянутих операторів, глобальну та локальну регулярність розв'язків. We study the theory of elliptic boundary-value problems in the refined two-sided scale of the Hormander spaces Hs,φ, where s ∈ R, φ is a functional parameter slowly varying on +∞. In the case of the Sobolev spaces Hs, the function φ(|ξ|)≡1. We establish that the considered operators possess the properties of the Fredholm operators, and the solutions are globally and locally regular.