Точний порядок відносних поперечників класів Wʳ₁ у просторі L₁ - Парфінович, Н.В. (Український математичний журнал, 2005)
Знайдено точний порядок при n→∞ відносних поперечників класів Wʳ₁ періодичних функцій у просторі L₁ при обмеженнях на старші похідні наближаючих функцій. As n→∞ the exact order of relative widths of classes Wʳ₁ of periodic functions in the space L₁ is found under restrictions on higher derivatives of approximating functions.