Некоторые замечания о винеровском потоке со склеиванием - Дороговцев, А.А. (Український математичний журнал, 2005)
Вивчаються властивості стохастичного потоку, що складається з броунівських частинок, які склеюються в момент зустрічі. We study properties of a stochastic flow that consists of Brownian particles coalescing at contact time.