Конечномерность и рост алгебр, заданных полилинейно связанными образующими - Редчук, И.К. (Український математичний журнал, 2005)
Досліджується скінченновимірність i зріст алгебр, які задані системою твірних, що пов'язані полілінійними співвідношеннями. Результати формулюються в термінах функції ρ. We investigate the finite-dimensionality and growth of algebras specified by a system of polylinearly interrelated generators. The results obtained are formulated in terms of a function ρ.