Асимптотические представления решений одного класса нелинейных дифференциальных уравнений второго порядка - Шлепаков, О.Р. (Український математичний журнал, 2015)
Встановлено асимптотичні зображення розв'язків двочленних диференціальних рівнянь другого порядку зі швидко та правильно мінливими нелінійностями. We establish asymptotic representations for the solutions of one class of nonlinear differential equations of the second order with rapidly and regularly varying nonlinearities.