Наближення функцій з ізотропних класів Нікольського – Бєсова у рівномірній та інтегральній метриках - Янченко, С.Я. (Український математичний журнал, 2015)
Получены точные по порядку оценки приближения изотропных классов Никольского-Бесова функций многих переменных суммами типа Валле Пуссена в метриках пространств L∞(Rd) и L₁(Rd). We obtain the exact-order estimations for the approximation of the isotropic Nikol’skii–Besov classes of functions of several variables by the de la Vallée-Poussin-type sums in metrics of the spaces L ∞(ℝd) and L₁(ℝd).