О наилучших линейных методах приближения и точных значениях поперечников некоторых классов аналитических функций в весовом пространстве Бергмана - Лангаршоев, М.Р. (Український математичний журнал, 2015)
Обчислено точні значення ряду n-поперечників класу Функцій, що належать просторам Гарді і Бергмана, усереднені модулі неперервності яких мажоруються заданою функцією, що задовольняє деякі обмеження. We find the exact values of the series of n-widths for the classes of functions from the Hardy and Bergman spaces whose averaged moduli of continuity are majorized by a given function obeying certain restrictions.