Про деякі нові нерівності типу Ерміта - Адамара для функцій з похідними, абсолютні значення яких є s-опуклими в другому сенсі - Латіф, М.А. (Український математичний журнал, 2015)
Отримано галька нових нєрівностєй типу Ерміта- Адамара для Функцій з похідними, абсолютні значення яких є s-опуклими в другому сенсі. Наведено також деякі застосування до спеціальних середніх додатних дійсних чисел. Several new inequalities of the Hermite–Hadamard type are established for functions whose derivatives are s-convex in the second sense in the absolute value. Some applications to special means of positive real numbers are also presented.