Invariant Submanifolds of Trans-Sasakian Manifolds - Bagewadi, C.S.; Anitha, B.S. (Український математичний журнал, 2015)
We prove the equivalence of total geodesicity, recurrence, birecurrence, generalized birecurrence, Riccigeneralized birecurrence, parallelism, biparallelism, pseudoparallelism, bipseudoparallelism of σ for the invariant submanifold M of the trans-Sasakian manifold M. Показано еквiвалентнiсть повної геодезичності, зворотності, подвійної зворотності, узагальненої подвійної зво-ротності, узагальненої подвійної зворотності Річчі, паралелізму, подвійного паралелізму, псевдопаралелізму та подвійного псевдопаралелізму a для інваріантного підмноговиду M транс-многовиду Сасакяна M.