Задача про розорення для узагальненого процесу Пуассона з відбиттям - Братійчук, М.С.; Лукович, О.В. (Український математичний журнал, 2005)
Розглядається узагальнений пуассонївський процес із відбиттям на рівні T > 0. При деяких умовах на розподіл величини додатних стрибків процесу отримано зображення для характеристичних функцій функціоналів, пов'язаних із виходом вказаного процесу на від'ємну піввісь. We consider a generalized Poisson process with reflection at the level T > 0. Under certain conditions on the distribution of the values of positive jumps of the process, we obtain representations for the characteristic functions of functionals associated with the exit of the indicated process to the negative semiaxis.