Найкраща рівномірна апроксимація неперервного компактнозначного відображення множинами неперервних однозначних відображень - Гудима, У.В. (Український математичний журнал, 2005)
Встановлено теореми існування, необхідну і достатню умови та критерії екстремального елемента для задачі найкращої рівномірної апроксимації неперервного компактнозначного відображення множинами неперервних однозначних відображень. We prove existence theorems and establish necessary and sufficient conditions and criteria for an extremal element for the problem of the best uniform approximation of a continuous compact-valued mapping by sets of continuous single-valued mappings.