O силовских подгруппах периодических групп Шункова - Сенашов, В.И. (Український математичний журнал, 2005)
Вивчається будова силовських 2-підгруп у періодичних групах Шункова з майже шарово скінченними нормалізаторами скінченних нетривіальних підгруп. We study the structure of Sylow 2-subgroups in Shunkov periodic groups with almost layer-finite normalizers of finite nontrivial subgroups.