Обобщенно выпуклые множества и задача о тени - Выговская, И.Ю.; Зелинский, Ю.Б.; Стефанчук, М.В. (Український математичний журнал, 2015)
Отримано повний розв’язок проблеми про тінь, що еквівалентно знаходженню умов належності точки узагальнено опуклій оболонці сім’ї компактних множин. The problem of shadow is solved. It is equivalent to the problem of finding conditions for a point to belong to a generalized convex hull of a family of compact sets.