Типология форм игровой поэтики в литературе - Корниенко, О.А (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
На основе выявления активных игровых парадигм предложена типологическая классификация базовых форм игровой поэтики и дифференциация подтипов языковой игры в литературе. На основі виявлення активних парадигм гри запропоновано типологічну класифікацію базових форм ігрової поетики та диференціацію підтипів мовної гри у літературі. The classification of base forms of playing poetics and differentiation of linguistic playing types are offered on the basis of exposure the active playing paradigms in literature.