Кубічні кільця та їх ідеали - Дрозд, Ю.А.; Скуратовський, Р.В. (Український математичний журнал, 2010)
Наведено повний опис кубічних кілець над дискретно нормованим кільцем, а також опис усіх ідеалів таких кілець. We give an explicit description of cubic rings over a discrete valuation ring, as well as the description of all ideals of these rings.