Самоулучшение показателей суммируемости функций, удовлетворяющих обратному неравенству Гельдера в предельных случаях - Кореновский, А.А. (Український математичний журнал, 2010)
Показано, що найкращі показники сумовності функцій, які задовольняють обернену нерівність Гельдера у граничних випадках, можна о тримати з пеграничного випадку при переході до границі. We show that the best summability factors of functions that satisfy the reverse Hölder inequality in limit cases can be obtained from the nonlimit case by passing to the limit.