О некоторых системах нелинейных интегральных уравнений типа Гаммерштейна на полуоси - Хачатрян, Х.А. (Український математичний журнал, 2010)
Доведено існування однопараметричної сім'ї розв'язків системи нелінійних інтегральних рівнянь типу Гаммерштейна на додатній півосі та досліджено асимптотичну поведінку отриманих розв'язків на нескінченності. We prove the existence for a one-parameter family of solutions of a system of nonlinear integral Hammerstein-type equations on the positive semiaxis and study the asymptotic behavior of the obtained solutions at infinity.