Асимптотическое поведение в точке обобщенных квазиизометрий - Ковтонюк, Д.А.; Салимов, Р.Р. (Український математичний журнал, 2011)
Розглядаються Q-гомеоморфiзми вiдносно p-модуля. Отримано оцiнку мiри образу кулi при таких вiдображеннях i дослiджено асимптотичну поведiнку в в нулi. We consider Q-homeomorphisms with respect to the p-modulus. An estimate for a measure of a ball image is obtained under such mappings and the asymptotic behavior at zero is investigated.