Про відновлення варіації метричного тензора поверхні за заданою варіацією символів Крістоффеля другого роду при інфінітезимальних деформаціях поверхонь в евклідовому просторі E₃ - Потапенко, І.В. (Український математичний журнал, 2011)
Исследуется вопрос о восстановлении вариации метрического тензора поверхности по заданной вариации символов Кристоффеля второго рода при инфинитезимальных деформациях поверхностей в евклидовом пространстве E₃. We investigate the problem of reconstruction of variation of a metric tensor of a surface on the basis of given variation of the sekond-kind Christoffel symbols for infinitesimal deformations of surfaces in the Euclidean space E₃.