Наилучшее m-членное приближение классов Br∞,θ функций многих переменных полиномами по системе Хаара - Стасюк, С.А. (Український математичний журнал, 2011)
Одержано точну за порядком оцiнку величини найкращого m-членного наближення класiв Br∞,θ перiодичних функцiй багатьох змiнних полiномами по системi Хаара в метрицi простору Lq, 1 < q < ∞. We obtain the exact-order estimate for the best m-term approximation of the classes Br∞,θ of periodic functions
of many variables by polynomials with respect to the Haar system in the metric of the space Lq, 1 < q < ∞.