Некоторые аспекты парцелляции придаточных предложений с синкретичной семантикой (к постановке вопроса ) - Дяговец, И.И. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
Стаття порушує питання про деякі аспекти синкретичного характеру парцельованих конструкцій у російському синтаксичному просторі, про семантичне поле озвучених вище мовних одиниць. The article raises the issue about the syncretic nature of parceled constructions in the Russian syntax and about the semantic field of the syntactical units mentioned previously.