Многопериодическое решение краевой задачи для одного класса уравнений параболического типа с многомерным временем - Кенжебаев, К.К.; Абдикаликова, Г.А.; Бержанов, А.Б. (Український математичний журнал, 2014)
Вивчаються існування та єдиність багатоперіодичного розв'язку першої крайової задачi для системи рівнянь пара-6олічного типу з багатовимірним часом. We study the existence and uniqueness of the multiperiodic solution of the first boundary-value problem for a system of parabolic equations with multidimensional time.