Приближения суммами Фурье на множествах LψLP(∙) - Чайченко, C.О. (Український математичний журнал, 2014)
Вивчаються питання вкладення множин ψ-інтегралів Функцій f∈Lp(∙), а також знайдено порядки наближення сумами Фур'є функцій з цих множин. We study some problems of imbedding of the sets of ψ-integrals of the functions f∈Lp(∙) and determine the orders of approximations of functions from these sets by Fourier’s sums.