Багатовимірні узагальнені моментні зображення та апроксимації типу Паде для функцій багатьох змінних - Голуб, А.П.; Чернецька, Л.О. (Український математичний журнал, 2014)
Предложен подход к построению многомерных аппроксимаций типа Паде аналитических функций, основанный на распространении метода обобщенных моментных представлений В. К. Дзядыка. We propose an approach to the construction of multidimensional Pad´e-type approximants for analytic functions based on the extension of Dzyadyk’s method of generalized moment representations.