Об интегрировании нелинейной системы дифференциальных уравнений - Олейник, Е.В. (Український математичний журнал, 2014)
Вивчається система нєлінійних диференціальних рівнянь, на якій ґрунтується побудова трикутних моделей для комутативних систем лінійних несамоспряжених обмежених операторів We study a system of nonlinear differential equations used as basic for the construction of triangular models for commutative systems of linear nonself-adjoint bounded operators.