Экспоненциальная устойчивость программного многообразия систем непрямого управления - Жуматов, С.С. (Український математичний журнал, 2010)
Встановлено достатні умови експоненціальної стійкості програмного миоговиду систем непрямого керування, а також умови швидкодії регулятора, перерегулювання, монотонного згасання перехідного процесу в околі програмного миоговиду We establish sufficient conditions for the exponential stability of a program manifold of indirect control systems and conditions for the fast operation of a regulator, overcontrol, and monotone damping of a transient process in the neighborhood of the program manifold.