Конструктивное описание моногенных функций в гармонической алгебре третьего ранга - Плакса, С.А.; Шпаковский, В.С. (Український математичний журнал, 2010)
Наведено конструктивний опис моногенпих функцій, що набувають значень у комутативній гармонічній алгебрі третього рангу над полем комплексних чисел, за допомогою аналітичних функцій комплексної змінної. Встановлено ізоморфізм між алгебрами моногенпих функцій при переході від одного гармонічного базису до іншого. By using analytic functions of a complex variable, we give a constructive description of monogenic functions that take values in a commutative harmonic algebra of the third rank over the field of complex numbers. We establish an isomorphism between algebras of monogenic functions in the case of transition from one harmonic basis to another.