Модули непрерывности и аналитические функции - Трохимчук, Ю.Ю. (Український математичний журнал, 2010)
Доведено, що для функції, аналітичної в компактній області і неперервної в її замиканні, модулі неперервності на межі області і в її замиканні збігаються між собою. For a function analytic in a compact domain and continuous in its closure, it is shown that the modules of continuity on the boundary of the domain and in its closure coincide.