Об оценке перестановки функции из класса Макенхаупта A₁ - Леончик, Е.Ю. (Український математичний журнал, 2010)
Одержано точну оцінку пезростаючої рівномірної перестановки функції двох змінних із класу Макенхаупта A₁. We obtain an exact estimate for a nonincreasing uniform rearrangement of a function of two variables from the Muckenhoupt class A₁.