Оценки наилучших несимметричных приближений несимметричных классов функций - Моторный, В.П.; Пасько, А.Н. (Український математичний журнал, 2011)
Отримано асимптотично точні оцінки найкращих (α,β) -наближень класів Wʳ₁;γ,δ для натуральних r алгебраїчними поліномами в середньому. Asymptotically sharp estimates are obtained for the best (α,β) -approximations of the classes Wʳ₁;γ,δ with natural r by algebraic polynomials in the mean.