Краевая задача Римана на разомкнутой жордановой спрямляемой кривой. І - Кудьявина, Ю.В.; Плакса, С.А. (Український математичний журнал, 2010)
Розв'язано крайову задачу Рімана для розширених у порівнянні з попередніми результатами класів розімкнених жорданових слрямлюваних кривих та заданих на них функцій. The Riemann boundary-value problem is solved for the classes of open rectifiable Jordan curves extended as compared with previous results and functions defined on these curves.