Интегральные неравенства и устойчивость состояния равновесия на временной шкале - Лукьянова, Т.А.; Мартынюк, А.А. (Український математичний журнал, 2010)
Наведено деякі інтегральні нерівності на часовій шкалі та отримано достатні умови рівномірної стійкості стану рівноваги нелінійної системи на часовій шкалі. We present some integral inequalities on a time scale and establish sufficient conditions for the uniform stability of an equilibrium state of a nonlinear system on a time scale.