Регулярні ортоскалярпі зображення розширених графів Динкіна Ẽ₆ і Ẽ₇ та *-алгебр, асоційованих з ними - Лівінський, І.В. (Український математичний журнал, 2010)
Получена классификация неразложимых ортоскалярных представлений расширенных графов Дынкина Ẽ₆ и Ẽ₇ со специальным характером и *-алгебр, ассоциированных с ними, с точностью до унитарной эквивалентности. We obtain a classification of indecomposable orthoscalar representations of the extended Dynkin graphs Ẽ₆ and Ẽ₇ with a special character and of the *-algebras associated with them, up to the unitary equivalence.