On a continued fraction of order twelve - Vasuki, K.R.; Abdulrawf, A.A. Kahtan; Sathish Kumar, C. (Український математичний журнал, 2010)
We present some new relations between a continued fraction U(q) of order 12 (established by M. S. M. Naika et al.) and U(q n) for n = 7, 9, 11, 13. Наведено деякі нові співвідношення між ланцюговим дробом U(q) дванадцятого порядку (який описано М. С. М. Найка та іншими авторами) і U(qn) для n=7,9,11та13.