Корректность задач Дирихле и Пуанкаре в многомерной области для волнового уравнения - Алдашев, С.А. (Український математичний журнал, 2014)
Знайдено багатовимiрну область, у якій однозначно розв'язані зaqaчi Дiрiхле та Пуанкаре для хвильового рівняння. We determine a many-dimensional domain in which the Dirichlet and Poincaré problems for the wave equation are uniquely solvable.