Вимоги до знань та вмінь учнів з української літератури (на матеріалі педагогічної спадщини В. Сухомлинського) - Пархета, Л.П. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті досліджується проблема аналізу літературних творів та вимоги до знань учнів з літератури у педагогічній практиці В.Сухомлинського. The article deals with the investigation and the ways of analisis of the literary works and the demands of knowledges and skills of the pupils in the pedagogical practice of V.Suhomlinsky.