A common fixed point for generalized (ψ, φ)f,g-weak contractions - Razani, A.; Parvaneh, V.; Abbas, M. (Український математичний журнал, 2011)
We extend the common fixed point theorem established by Zhang and Song in 2009 to generalized (ψ, φ)f,g weak contractions. Moreover, we give an example that illustrates the main result. Finally, some common fixed point results are obtained for mappings satisfying a contraction condition of the integral type in complete metric spaces. Теорему про спiльну нерухому точку, що була встановлена Чжаном i Суном у 2009 роцi, поширено на узагальненi (ψ, φ)f,g-слабкi стискуючi вiдображення. Наведено приклад, що iлюструє основний результат. Отримано деякi результати про спiльну нерухому точку для вiдображень, що задовольняють умову стиску iнтегрального типу у повних метричних просторах.