Оптимизация интервальных формул приближенного интегрирования многозначных функций, монотонных по включению - Бабенко, В.В. (Український математичний журнал, 2011)
Знайдено найкращу iнтервальну квадратурну формулу на класi заданих на вiдрiзку [0, 1] опуклозначних функцiй, монотонних вiдносно включення. The best interval quadrature formula is obtained for the class of convex set-valued functions defined on the segment [0, 1] and monotone with respect to inclusion.