Регулярність зростання коефіцієнтів Фур'є цілих функцій покращеного регулярного зростання - Хаць, Р.В. (Український математичний журнал, 2011)
Установлен критерий улучшенного регулярного роста целых функций положительного порядка с нулями на конечной системе лучей в терминах их коэффициентов Фурье. We establish a criterion for the improved regular growth of entire functions of positive order with zeros on a finite system of half-lines in terms of their Fourier coefficients.