Прикарпатський збірник і проблеми українського літературознавства - Брайко, О. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Султанівські читання: [збірник статей] / редкол.: І. В. Козлик (голова) та ін. – Івано-Франківськ: Симфонія форте, 2017. – Вип. VІ. – 228 с.