Романтичні репрезентації Сходу в компаративному полі українського літературознавства - Грицик, Л. (Слово і Час, 2018)
Рецензія на книгу: Пупурс І. Схід у дзеркалі романтизму (імагологічна парадигма романтичного орієнталізму: на матеріалі західно- й східноєвропейських літератур кінця ХVIII – ХІХ ст. – Київ, 2018. – 328 с.