Всеукраїнська Гончарівська наукова конференція - Заверталюк, Н.; Олійник, Н. (Слово і Час, 2018)
12-13 квітня 2018 р. у Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара відбулася всеукраїнська
наукова конференція “Світ Олеся Гончара і Олесь Гончар у світі”, присвячена 100-річчю від дня народження
письменника (співорганізатори – Міністерство освіти і науки України, Інститут літератури імені Т. Г. Шевченка
НАН України).