Фельдману Едуарду Петровичу - 80 (Физико-технические проблемы горного производства, 2020)
10 квітня 2020 року видатному вченому і чудовій людині, головному науковому співробітнику Інституту фізики гірничих процесів НАН України, доктору фізико-математичних наук, професору, лауреату Державної премії України в галузі науки і техніки виповниться 80 років.