Enfant terrible, або “Інший” посеред більшості (Ігор Костецький. На шляху до української моделі модернізму) - Барабаш, Ю. (Слово і Час, 2018)
Закінчення. Початок див.: Слово і Час. – 2018. – №8. – С. 3–18.