Внутрішній світ дитини в оповіданнях М. Коцюбинського - Клейменова, Т.В. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2009)
У статті визначаються особливості відображення психології дитини в оповіданнях М. Коцюбинського “Харитя”, “Ялинка”, “Маленький грішник”. В статье раскрываются особенности отображения психологии ребенка в рассказах М.Коцюбинского “Харитя”, “Елочка”, “Маленький грешник”. The article deals with the peculiarities of the reflection of the child’s psychology in the stories of M. Kotsyubynsky “Harytya”, “The small fur-tree”, “A small sinful boy”.